librariaverona.ro

Comanda telefonic: 0767.576.705

0

Cum cumpar

Cum comandaţi.

Bine ati venit in sectiunea care vă va ajuta cum sa faceti cumparaturi de la noi!

Fie ca sunteţi in mare grabă sau vreţi să petreceţi cat mai mai mult timp la noi, venim in sprijinul dvs:

Avem 3 variante de comanda :

1.  Cu ajutorul Coşului de Cumpărături.

2. Prin e-mail.

3. Telefon.

Comanda se consideră valabilă numai după ce librariaverona.ro confirmă Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorării acesteia.

Clientul poate anula comanda prin e-mail de preferinta in aceeaşi zi in care a fost plasată până la ora 16 sau telefonic, in intervalul orar precizat in prima pagină a site-ului. Comanda nu mai poate fi anulată după ce a fost primită prin email confirmarea livrării coletului.

Comenzile la care se solicită livrarea la Libraria Verona Slatina se vor ridica în termen de 5 zile lucrătoare de la apelul telefonic de confirmare a comenzii. După această perioadă comenzile vor fi anulate automat. 

Cupoanele de reducere sau bonurile valorice se aplică o singură dată la comanda cumulata.

Denunţarea unilaterală a comenzii se poate face de către client dacă librariaverona.ro întârzie livrarea, cu excepţia situaţiilor de forţă majoră, cu maxim 7 zile lucrătoare peste termenul specificat în confirmarea comenzii. Denunţarea unilaterală trebuie formulată în scris şi expediată cu confirmare de primire, prin fax sau prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrării în posesia produsului/serviciilor comandate. În acest caz, dacă plata s-a efectuat deja de către client, acestuia i se vor returna banii, în maxim 14 de zile din momentul primirii produsului/serviciilor neacceptate de către client, conform opţiunii de plată specificată în formularul de comandă.

Unele comenzi necesită acordul clientului pentru condiţiile de livrare, plată, etc. Titularii acestor comenzi vor fi contactaţi de către librariaverona.ro telefonic sau prin email. Dacă în termen de 10 zile clientul nu a trimis niciun răspuns librariaverona.ro îşi asumă dreptul de a anula comanda.

Important:

Produsele distribuite pe www.librariaverona.ro sunt listate in mai multe baze de date. Din acest motiv in eventualitatea unor erori sau latenţe in actualizarea bazei de date, unele produse care sunt listate ca fiind in stoc, pot fi de fapt cu stoc epuizat. In acest caz, clientul va fi contactat de indata ce acest aspect a fost semnalat.

Modalităţi de plată

Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

1) ramburs la primirea comenzii.

2) plata prin OP/depunere in cont. (Numai dupa ce in prealabil, comanda a fost confirmata de catre librariaverona.ro

In unele cazuri (comenzi de valoare mare sau produse ce se livreaza la comanda speciala) Libraria Verona isi rezerva dreptul de a solicita o plata in avans in valoare de cel mult 50% din valoarea produselor comandate, plata ce nu va fi returnata in caz de anularea comenzii.

În situaţia în care plata nu se efectuează de către client, comanda va fi considerată anulată şi nu va mai fi onorată. În cazul acesta, librariaverona.ro va avea dreptul de a solicita plata de despăgubiri şi/sau va putea refuza onorarea altor solicitări de comenzi ale clientului respectiv.

Modalitati de livrare

Termenul de livrare este afisat in momentul alegerii modalitatii de livrare preferata, in functie de optiunea dorita.

a) Momentan doar livrare prin curier rapid.

 

Returnarea produselor

Scopul noastru este să fiţi pe deplin fericiţi atunci când cumpăraţi produse de pe librariaverona.ro.

librariaverona.ro va respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 14 zile lucrătoare  de la primirea tuturor produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate, mai mult, majorand termenul de returnare la 30 de zile.

In cazul jocurilor, clientul poate solicita returnarea produsului/produselor nefolosite, nemontate (daca este cazul) - adica in starea in care au fost primite, numai in ambalajul original nedeteriorat, nedesfacut si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In cazul in care produsul este defect clientul poate solicita returnarea produsului/produselor. Returnarea se va putea face numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului/distribuitorului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator in perioada efectuarii expeditiei, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amanata pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate. librariaverona.ro are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile clientului au fost cu rea-voinţă să solicite acestuia daune interese, in condiţiile legislaţiei în vigoare. De asemenea, librariaverona.ro îşi rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor este: Str. Independentei, Nr. 3, Bl. T3, Slatina, Jud. Olt.

Important:

Returile, (indiferent de metoda de transport aleasa), nu se vor expedia niciodata de catre client catre Libraria Verona cu plata ramburs.

Dreptul de autor

Conţinutul site-ului web www.librariaverona.ro (inclusiv, dar fără a se limita la imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, elemente grafice, logo precum şi alte date) este proprietatea librariaverona.ro şi a partenerilor şi furnizorilor săi, fiind aparat de Legea dreptului de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Pe aceste considerente este absolut interzisă utilizarea acestor elemente fără acordul scris al librariaverona.ro.

Accesul online al utilizatorilor

librariaverona.ro nu garantează accesul clienţilor la site-ul web www.librariaverona.ro în orice moment, nerăspunzând de probleme cauzate de terţi (probleme tehnice, defecţiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet ) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale librariaverona.ro.

Limitarea răspunderii

librariaverona.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din aceast site. Rareori acestea pot conţine mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, unele specificaţii pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Vă stăm oricând la dispoziţie pentru eventuale clarificări.

Totalitatea  imaginilor şi textelor de pe www.librariaverona.ro sunt cu titlu exemplificativ. În acest sens produsele livrate în comandă pot fi diferite de cele prezentate online (copertă, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). De asemenea, librariaverona.ro va putea modifica oricând detaliile disponibile online privind produsele şi serviciile oferite. Imaginile şi descrierile produselor pot conţine erori sau pot fi diferite de realitate, librariaverona.ro nu răspunde pentru astfel de situaţii, dar va încerca să le rezolve cât mai curând de la semnalarea acestora.

Preţurile de pe www.librariaverona.ro includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, dacă nu se specifică altfel în mod special pe website. Costurile privind livrarea sau/şi alte costuri ale serviciilor sunt menţionate în momentul finalizării solicitării comenzii şi vor fi precizate şi în momentul confirmării comenzii de către librariaverona.ro.

 În cazul în care librariaverona.ro se află în imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie că acesta nu este găsit la adresa menţionată, nu poate fi contactat sau alte motive), comanda va fi anulată iar produsele se vor întoarce la librariaverona.ro. Pentru o nouă livrare, clientul va trebui să suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

În cazul în care clientul a făcut plata în avans şi, din vina sa, nu poate primi produsele în maxim 10 zile din momentul expedierii şi nici nu poate fi contactat în interval de 30 de zile, comanda va fi anulată, dar plata nu va putea fi returnată, constituind despăgubiri din partea clientului.

Comenzile inregistrate pe www.librariaverona.ro in zilele de Vineri dupa ora 18 cat si Sambata sau Duminica vor fi expediate in ziua de Luni.

librariaverona.ro nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura descrierilor cărţilor şi de comentariile postate de către vizitatorii site-ului. De asemenea, librariaverona.ro nu răspunde de conţinutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

Transmitere emailuri

Prin urmatoarele activităţi: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj în pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate librariaverona.ro, se consideră că utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice conţinând informaţii diverse legate strict de librariaverona.ro. În această situaţie datele personale nu vor fi utilizate în alte scopuri şi, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau şterse din baza de date librariaverona.ro la cererea scrisă a clientului.

Forta majoră şi legea aplicabilă

Atât clientul cât şi librariaverona.ro nu vor fi răspunzători pentru neexecutarea obligaţiilor contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră.

Prezentul contract este supus legii române.

Reducerile

Politica preţurilor/reducerilor de pe site este stabilită în totalitate de către  librariaverona.ro, iar preţul de cumpărare este cel afişat în momentul lansării comenzii.

Preţurile produselor sunt cele afişate pentru fiecare produs în parte şi sunt actualizate zilnic. De regula, discount-urile, reducerile şi promoţiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se păstrează reducerea cu valoarea cea mai mare.

Toate promoţiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Spor la citit!

Va rugam sa ne contactati pentru a afla stocul in momentul de fata, intrucat magazinul online nu este conectat la depozitul nostru.